Kontakt meg
Norsk | English |
flag
Start forretningen din nå Gå til min ACN online shop
ajax

ACN-muligheten

Er du lei av å bytte tid mot penger, og gjøre andres drømmer til virkelighet? Oppdag ACN-muligheten, der du kan være din egen sjef og bestemme din egen arbeidstid, samtidig som du tjener langsiktig, lukrativ, gjentakende inntekt hver gang kundene dine betaler regningene sine.

Med ACN har du fleksibiliteten og friheten ved å være din egen sjef og skape din egen fremtid.

Det kunne ikke vært enklere ...

å skape en bedre fremtid!

 • Du bare tilbyr venner og familie muligheten til å prøve ACNs produkter – tjenester folk trenger og bruker hver dag.
 • Hver gang de betaler sin månedlige regning, får du betalt. Dette er styrken til gjentakende inntekt.
 • Inviter andre til å ta del i denne enestående forretningsmuligheten, og du vil ikke bare tjene kommisjon basert på dine egne kunder, men også på deres kunder.

Direktesalg

ACN driver sin virksomhet etter en av verdens eldste og mest tiltrodde forretningsmodeller ... direktesalg. ACN er stolt over å være medlem av Direktesalgsforbundet, og lar uavhengige representanter tjene en kommisjon når de skaffer kunder. Når andre blir med i teamet ditt, tjener du også kommisjon på deres kunder.

Fordeler ved direktesalg gjennom ACN:

 • Fleksibilitet: FastseIBO din egen arbeidstid
 • Lave oppstartskostnader: Ingen faste kostnader eller lager
 • Produkter: Tjenester folk trenger og prøver
 • Teammiljø: Du lykkes når andre lykkes
 

ACN Online Shop
Høy båndbredde

ACN-produkter og tjenester
Høy båndbredde

Opplev entusiasmen
Høy båndbredde

ACN gir deg muligheten til å drive for deg selv, men aldri alene ... potensialet til endelig å tjene det du er verdt ... fleksibiliteten til å jobbe når du vil ... friheten til å ha tid til å nyte livet ... og støttesystemet som gjør det hele mulig.

 

 • ACN, verdens største direkteselger av telekommunikasjoner, energi og andre avgjørende tjenester som folk trenger og bruker hver dag.
 • ACN opererer i mer enn 20 land på fire kontinenter
 •  


ACN ble grunnlagt av fire gründere med en delt visjon basert på bred erfaring innen direktesalg. I dag setter denne visjonen standarden i direktesalgsbransjen.

Greg Provenzano photo

Greg Provenzano

Adm. direktør og medstifter

Greg Provenzano er den fødte gründer, med en suksessrik karriere innen forretninger og nettverksmarkedsføring siden 1984. I dag er han adm. dir. for ACN, og arbeider sammen med de andre medstifterne om å fastsette selskapets overordnede utvikling og visjoner. I tillegg til det overordnede ansvaret for selskapets utvikling, var – og er fortsaIBO – Gregs rolle å være drivkraften bak distribusjonsgruppen. Faktisk er det Gregs personlige omsorg for virksomheten og distribusjonskanalene som har sikret selskapets stadige suksess. Sammen med stifterne Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz, sørger Greg for kontinuerlig lederskap, motivasjon og opplæring til tusenvis av selgere.

Greg Provenzano photo

Robert Stevanovski

Styreleder og medstifter

Robert Stevanovski opplevde suksess innen nettverksmarkedsføring på 1980-tallet, noe som ga ham erfaringen han trengte for å bli en av de drivende kreftene bak etableringen av ACN. I dag arbeider Robert teIBO sammen med de andre medstifterne, og spiller en viktig rolle i den daglige driften av selskapet, spesielt innen utviklingen av produktene og den internasjonale utvidelsen. Robert har arbeidet hardt helt fra begynnelsen av og har investert både tid og penger i å kunne skape et navn for ACN på dette svært konkurransepregede markedet. Robert evaluerer kontinuerlig både seg selv og selskapet. Han arbeider hele tiden for å bli bedre, og oppmuntrer også andre til å arbeide hardt og målbevisst mot ytterligere fremgang.

Greg Provenzano photo

Tony Cupisz

Viseadm. direktør og medstifter

Tony Cupisz har jobbet innen direkte markedsføring siden 1986, og brukte sine kunnskaper og evner til å bidra til etableringen av ACN. I dag bruker han sin sterke bakgrunn innen direktesalg til å jobbe nært med felten ved å kombinere sin kunnskap og forståelse av bransjen med sin evne til å trene representanter til å oppnå suksess. Tony reiser over hele verden, og bruker mye tid på å arbeide med og veilede ACN-ledere i nøkkelposisjoner så vel som nye og lovende ledere. I tillegg har Tony ansvar for alle markedsførings- og opplæringsprogrammene som ACN tilbyr.

Greg Provenzano photo

Mike Cupisz

Viseadm. direktør og medstifter

Mike Cupisz bygde opp flere suksessrike selskaper før han grunnla ACN, noe som ga ham den omfattende kunnskapen og erfaringen han trengte for å være med på å etablere selskapet. I dag bruker Mike mye av sin tid på ACNs internasjonale vekst og utvidelse, inkludert Europa, Asia, Stillehavet, Australia og New Zealand. Han arbeider for å lære opp og støtte ACN-representanter samt å legge grunnlaget for utvidelse i nye land i fremtiden. Det meste av Mikes innsats dreier seg om direkte kontakt med ACNs uavhengige representanter. Hans filosofi er: "Siden det alltid vil finnes et behov for kommunikasjon, vil det alltid finnes en mulighet med ACN."

ACN-historien

ACN startet i 1993 som en videreselger av fasttelefoni, og har i dag vokst til å bli verdens største direkteselger av telekommunikasjon og hjemmetjenester, som driver i mer enn 20 land på fire kontinenter.

Mye har endret seg i løpet av de nesten to tiårene, men noen ting er de samme: ACNs usvikelige forpliktelse til integritet, medstifternes unike visjon og ACNs enestående forretningsmulighet.

Our Story Today

Visit ACN's social networking sites to explore the latest ACN happenings.

Integrity

ACN puts integrity at the forefront of every decision – big or small – to ensure we adhere to the highest ethical standard. Our track record of success is based on building our business the right way. ACN formed its Legal Advisory Committee to further its efforts to support our unfaltering commitment to integrity.

Timeline

Nearly two decades of innovation and expansion can show you where ACN has been. But more importantly is where ACN's going. No one can be sure of what the future holds, but our hope is the past serves as mere stepping stones to the future.

 

UanseIBO om du ønsker å jobbe deltid for å tjene liIBO ekstra eller vil starte en ny karriere, starter reisen din her. UanseIBO om du ønsker å prøve nye tjenester eller utforske nye alternativer for tjenestene du allerede bruker, er de bare et klikk unna. UanseIBO om du har fåIBO svar på alt du lurte på eller om du fortsaIBO har spørsmål, er dette starten. Tiden er inne!

La oss komme i gang!

om meg

ACN er en familie, uanseIBO om det er den første dagen ... eller den tusende. Det er en mulighet som fortsetter å utvikle seg, og representantene utvikler seg med den. De er like unike som kundene de tjener, og tilbyr en global mulighet som er innen rekkevidde.

ACN er både avhengig og uavhengig. Det er et nettverk, en venn. Det er muligheten til å gjøre noe ekstraordinært. Det er forretningen min. Jeg er sjefen. Jeg bestemmer arbeidstiden. Det er tid – og frihet. Jeg er ACN. Og det kan du også være.Kronologisk oversikt over ACN

I løpet av årene ACN skapt historie og overskrifter. Se ACNs visjon, ambisjon, mulighet, integritet og suksess

ACNs internasjonale konferanse 2015 vil finne sted i Rotterdam, Ahoy-arenaen
20. til 22. februar 2015 handler det fullt og helt om å redefinere diIBO "Hvorfor" og det finnes ikke noe bedre sted å gjøre dette enn i "verdensbyen" Rotterdam. Denne unge dynamiske byen vil være vertskap for ACNs internasjonale konferanse 2015.
Nettverksmarkedsføringsguruen og økonomen, Paul Zane Pilzer er gjestetaler ved dette arrangementet, sammen med Peter Lamas og George Zalucki.

Den dynamiske byen München var vertskap for ACNs internasjonale treningsarrangement i 2014.
Tusenvis av Uavhengige ACN-representanter reiste til München for å se og høre tre spesielle gjestetalere i oktober 2014. Den første gjestetaleren var Peter Lamas, som snakket om sin produktfilosofi for den nye merkevaren av personlige pleieprodukter som ACN vil lansere i Europa i 2015 - Aluminé. ACNs Vice President of Sales i Asia, Danny Bae, bergtok publikum med sin utrolige trening i det å drive din visjon fremover og den legendariske, George Zalucki leverte en spesiell presentasjon på lederskap.

Benevita Chocolate Crunch Bar lanseres!
Benevita Chocolate Crunch Bar lanseres i juni 2014, et fantastisk nyIBO produkt som forbedrer Benevitas produktportefølje. Denne dekadente, mørke sjokoladen, en godbit høy på fiber og protein men med lite sukker, er nyttig som en sunn snack sammen med Benevita Weight Management System eller som en energiinnsprøytning før eller etter treningen. Den er det perfekte produktet for treningsivrige individer og er også egnet for vegetarianere.

Donald Trump returnerer til Europa for ACNs internasjonale treningsarrangement i Barcelona.
Donald Trump returnerte til Europa for ACNs internasjonale treningsarrangement i Barcelona, juni 2014. Et fullpakket publikum lot seg inspirere av denne multimillionæren/entreprenøren. Darren Hardy intervjuet Donald J. Trump og stilte spørsmål som eksempelvis: Hvorfor har du et slikt godt forhold til ACN?
På arrangementets siste dag, ga Darren Hardy, bestselgende forfatter og utgiver av SUCCESS-magasinet, en utrolig presentasjon om det å tenne den samlede effekten.

Rotterdam var vertskap for ACNs internasjonale konferanse - februar 2014
ACNs internasjonale konferanse i Rotterdam fanget virkelig essensen av arrangementets tema - Din gateway til mulighet, der tusenvis av mennesker fylte Ahoy-arenaen i tre dager med spennende kunngjøringer og trening ledet av noen av ACNs mest profilerte representanter. Etter stor etterspørsel ledet Larry Raskin arrangementet. ACN Vice President for lederutvikling, kjent som mentoren av mentorer, Larry Raskin; trenet og utviklet hundrevis av Uavhengige ACN-representanter i løpet av dette tredagers arrangementet.

Benevita lanseres - september 2013
Den europeiske produktporteføljen med Benevitas utvalg av velværeprodukter introduserte en ny kategori. Benevita er en ny merkeidentitet for ACNs velværeutvalg. De første produktene som skal lanseres på Benevita-banneren omfatter Benevita Weight Management System, som inkluderer:

 • En deilig erstatningsdrikk for måltid med sjokoladesmak – Shake-it!
 • En energikapsel for inntak mellom måltider – Go!
 • En kapsel med beroligende og avslappende virkning for å dempe sultfølelsen mens den gjenoppbygger celleformasjonen om natten, mens du sover - Recover!!"

ACN feirer 20 års virksomhet!
ACN feiret 20 års virksomhet ved ACNs internasjonale konferanse i Budapest, februar 2013. Det festlige arrangementet ble sparket i gang med fyrverkeri og en massiv applaus fra tusenvis av representanter og deres gjester.

Vi har lansert den nye generasjonen ACN-telefonadaptere
12. februar 2013 kunne ACN annonsere lanseringen av den nye generasjonen ACN-telefonadaptere. Det har aldri vært enklere å kommunisere via interneIBO enn med ACNs telefonadapter. Den nye generasjonen ACN-telefonadaptere gir deg langt billigere innenlands- og utenlandssamtaler. I tillegg får du selvsagt også gratis samtaler til andre kunder med ACNs digitaltelefonitjeneste.

Darren Hardy leder ACNs internasjonale konferanse i Budapest
I mars 2013 deltok Darren Hardy for tredje gang som gjesteforeleser på det internasjonale ACN-arrangementet i Europa. Darren Hardy er en lederskikkelse innen personlig utvikling, og styrer to TV-kanaler; TPN (The People’s Network) og TSTN (The Success Training Network). Som forlegger i ukebladet SUCCESS har han nå intervjuet og profilert mange av nåtidens mest suksessrike personer, deriblant: Richard Branson, Mr. Donald J. Trump, General Colin Powell, John Wooden, Tony Hawk, George Foreman, Arnold Palmer, Maria Shriver, Dr. Mehmet Oz m.m. Darren har brukt denne eksklusive innsikten til å gi råd og opplæring til flere tusen andre suksessrike bedriftseiere.

ACN annonserer sin nyeste generasjonen videotelefoner, videotelefonen IRIS X
18. juni 2012 lanserte ACN sin nyeste generasjon videotelefoner – spekket med høyteknologiske funksjoner som: 7" berøringsskjerm, HD-lyd, 3-veis lydanrop og forbedret videokvalitet.

ACN anerkjennes av Direct Selling Association (DSA) for tredje år på rad
I 2012 ble ACN anerkjent av Direct Selling Association (DSA) for tredje år på rad takket være siIBO arbeid for å gjøre folk bevisste på DSAs etiske retningslinjer. Disse bidrar til å fremme god etikk innen forretningspraksis og kundeservice. DSAs etiske retningslinjer sikrer at alle firmaer som er medlemmer av Direct Selling Association, slik som ACN, fremmer forretningspraksis som er klar og tydelig, og ikke villeder kunder og potensielle uavhengige bedriftseiere.

Direct Selling News rangerer ACN som nr. 19 på topp 100-listen
I 2012 ble ACN nok en gang rangert blant de 20 øverste selskapene i verden innen direktesalg. "Det er en stor ære å bli rangert blant de 100 største direktesalgsselskapene i verden, og det er en enda større ære at vi kontinuerlig klatrer høyere i rangeringen for hvert år, da dette gjør at organisasjonen vår kan hjelpe flere og flere mennesker med å lykkes innen direktesalg." Greg Provenzano, adm. direktør og medstifter

ACN i Wall Street Journal
Den 24. juni 2011 ble ACN presentert i Wall Street Journal som en del av det spesielle tillegget Direct Selling News på 40 sider, som har til hensikt å vise styrken, verdien og potensialet i direktesalgsbransjen. Artikkelen inkluderer også en spesiell presentasjon av ACN, hvor den unike hjemmebaserte forretningsmuligheten blir presentert.

ACN fortsetter sin internasjonale ekspansjon.
Etter ACNs første møte med det asiatiske markedet, med lanseringen i Sør-Korea i slutten av 2010, har ACN vokst raskt i det europeiske markedet. Våre 2011 ble Tsjekkia og Ungarn endel av ACN-familien. Dette øker det totale antallet europeiske land vi opererer i, til 18. Totalt over hele verden finnes vi nå i 23 land på 4 kontinenter.

ACN-telefonadapter lanseres
I april 2011 utvidet ACN sin digitaltelefonitjeneste ved å tilby ytterligere muligheter til hundretusenvis av kunder som benytter seg av ACNs tjenester. ACNs digitaltelefonitjeneste gir brukerne mulighet til å ringe via bredbåndsnettet istedenfor fasttelefon.

Donald J. Trumps første opptreden i Europa!
19. mars 2011 ble en historisk dato for ACN. For første gang i ACNs europeiske historie deltok multimilliardær Donald J. Trump på den internasjonale konferansen i Barcelona for å dele sine gründererfaringer. Fra scenen under ACNs internasjonale konferanse snakket Donald J. Trump til titusenvis av ACNs uavhengige representanter. Donald J. Trump har støttet ACN siden 2006 og har vært gjesteforedragsholder under ACNs internasjonale arrangementer i USA.

Direct Selling News setter søkelyset på ACN
I juni 2010-utgaven av Direct Selling News beskrives ACNs rekordstore vekst til tross for økonomiske nedgangstider. Artikkelen viser hvorfor ACN har gjort suksess, og beskriver medstifternes visjon under etableringen av ACN. Videre viser de hvordan medstifterne har holdt ACN-muligheten og -virksomheten oppdatert og aktuell, ved kontinuerlig utvikling av nye produkter og tjenester, et stadig større internasjonalt marked og teknologi som alltid er i forkant.

Lanseringen av den nye europeiske versjonen av Success from Home Magazine
Den europeiske versjonen av Success from Home magazine ble lansert i 2010. I denne utgaven ble 80 % av innholdet viet ACN – med den nyeste firma- og produktinformasjonen, en rekke suksesshistorier fra ACNs representanter over hele Europa, samt mye, mye mer!

ACN donerer 1,3 millioner dollar til The Ronald McDonald House Charities
I november 2009 donert ACN 1,3 millioner dollar til Ronald McDonald House of Charlotte. Dette utgjorde en betydelig del av kostnadene som kreves for etablering, og sørget for at organisasjonen kunne holde den planlagte utviklingsprogresjonen.

ACNs Global Charity – The Ronald McDonald House
I 2008 utnevnte ACNs medstiftere Ronald McDonald House Charities som selskapets "global charity". Den veldedige organisasjonen ble valgt fordi den har avdelinger globalt i 51 land, og har barn som siIBO formål. Under alle internasjonale arrangementer blir deltakerne oppfordret til å gi et bidrag til Ronald McDonald House Charities, og ACN matcher donasjonene euro for euro. Pengene som samles inn under ACNs internasjonale arrangementer rundt om i verden, går til de lokale Ronald McDonald House-avdelingene

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulighetsvideoer


ACN Online Shop
Høy båndbredde

ACN-produkter og tjenester
Høy båndbredde

Opplev entusiasmen
Høy båndbreddeFirmavideoer


Presentasjon av Selskapet
Høy båndbredde 

Suksesshistorier

ACN Representant
Art Napolitano
ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant
Myriam de la Sierra
ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant
Dominique Cano-Flores
ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant ACN Representant
Levis Marcelino Cassino & Liliana Gomaris
ACN Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions
ACN Representant
Nassim Kebbi
ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant
Bash Bokhari
ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant
Muddssar Bashir
Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions
ACN Representant
Salman Sardar
Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions
ACN Representant
Ahmed Mukhtar
Regional Vice President og medlem av Circle of Champions
ACN Representant
Asad Ali
Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions
ACN Representant
Françoise Monfray
Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

Meeting